Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Пляцок із пудингом і горіховою короною
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 15:21
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Мужчины умирают раньше женщин вовсе не из-за вредных привычек
Продукты, которые помогут в уходе за кожей
Борьба с авитаминозом
Врачи рассказали о пользе темного шоколада


Пляцок із пудингом і горіховою короною


ПРОДУКТИ

Коржі

120 г вершкового масла
260 г пшеничного борошна
1 ч. л. соди
2 ст. л. сметани 15 % жирності
60 г цукру
1 яєчний жовток

Пудинговий шар

100 г вершкового масла
40 г ванільного пудингу
370 мл молока
2 ст. л. цукру

Горіхова глазур

80 г вершкового масла
45 г цукру
170 г волоських горіхів
15 мл вишневого сиропу

ПРИГОТУВАННЯ

Коржі

Накраяти холодне вершкове масло. До нього всипати борошно, соду й цукор. За допомогою ножа все здрібнити до утворення дрібної крихти.

Додати сметану і жовток, швидко замісити тісто. Розділивши його на 2 частини, загорнути кожну в харчову плівку й поставити в холодильник на 30 хвилин. Потім частину розкачати у пласт розміром 20 × 20 см, викласти у вистелену пергаментом форму та випікати в попередньо розігрітій до 180 °C духовці приблизно 17—20 хвилин.

Із другим коржем проробити аналогічні маніпуляції плюс викласти на нього горіхову глазур, розрівнявши ложкою до гладкої поверхні. Випікати в розігрітій до 180 °C духовці протягом 20 хвилин.

Горіхова глазур

У товстостінному банячку на невеликому вогні нагрівати вершкове масло, вишневий сироп і цукор до тих пір, аж поки не розтопиться масло. Додати в суміш дрібно посічені волоські горіхи. Перемішати і проварити ще 1—2 хвилини. Зняти з вогню, вистудити до температури 45—50 °C і рівномірно розподілити по другому пласту тіста.

Пудинговий шар

У товстостінному банячку змішати молоко, цукор і порошок пудингу. Нагрівати на невеликому вогні, збиваючи, до загустіння маси. Зняти з вогню. Додати вершкове масло кімнатної температури, перемішувати до утворення однорідної маси.

Складаємо пляцок

Перший корж помістити у форму, в якій він випікався. Зверху рівномірно викласти гарячу пудингові масу. Накрити її коржем із горіховою глазур’ю. Злегка притиснути. Залишити пляцок вистигати на 1 годину, а потім переставити в холодильник мінімум на півдоби.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: пляцки




Категория: Сладости | Добавлено 19.04.2018
Просмотров: 414 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Пляцок із пудингом і горіховою короною"

Пляцок

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика