Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Андрути з начинкою із молотого шоколаду
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:39
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Миндаль - лучшее природное средство в борьбе с гриппом и сезонной простудой
Семь заблуждений, мешающих похудеть
Диета каменного века
Таблица содержания витаминов в некоторых продуктах


Андрути з начинкою із молотого шоколаду


ПРОДУКТИ

10 квадратних вафельних коржів
2 ст. л. коньяку
250 г вершкового масла
200 г молочного шоколаду з цілим мигдалем
300 г згущеного молока
50 мл вершків 10 % жирності

ПРИГОТУВАННЯ

Шоколад з цілим мигдалем посікти на дрібну крихту. До нього додати 50 г вершкового масла і вершки. Розтопити все на водяній бані.

Масло кімнатної температури збити на пишну масу. Порціями, постійно збиваючи, додати згущене молоко. Далі влити розтоплену шоколадну масу (збивати на мінімальних обертах міксера). Насамкінець за допомогою кухонної лопатки вмішати коньяк.

Кожен корж змастити тонким шаром крему. Викласти їх один на один. Верхній корж не змащувати кремом. Покласти на нього невеликий вантаж (кухонну дошку, а зверху — півлітрову банку з водою). Настоювати в такому вигляді протягом 2—3 годин (за цей час коржі просочаться кремом).


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: пляцки




Категория: Сладости | Добавлено 19.04.2018
Просмотров: 406 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Андрути з начинкою із молотого шоколаду"

Андрути

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика