250 г вершкового масла 100 г цукрової пудри 3 ст. л. вершків 10 % жирності 200 г чорного шоколаду 2 яєчні жовтки 1 ст. л. розчинної кави 2⁄3 склянки волоських горіхів 5 круглих вафельних коржів
ПРИГОТУВАННЯ
Цукрову пудру і жовтки розтерти до однорідної маси. Додати масло кімнатної температури і знову все ретельно вимішати.
Посікти 150 г шоколаду. Змішати його з вершками. Розтопити суміш на водяній бані. Вистудити.
Волоські горіхи підсмажити й подрібнити. Всипати їх у масляну суміш, додати шоколадну масу і каву. Гарно вимішати. Розділити начетверо. 4 вафельні коржі змастити кремом, викладаючи один на один. Зверху притиснути п’ятим коржем. Помістити на торт невеликий прес і поставити в холодильник на 3 години.
На водяній бані розтопити 50 г шоколаду. Охолоджений пішингер полити розтопленим шоколадом.