Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Маковий пляцок без борошна
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:55
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Электрошок поможет вылечить морскую болезнь: исследование
Гранат - залог успешных родов
Лечение специями
Зеленый чай или презерватив?


Маковий пляцок без борошна


ПРОДУКТИ

Корж

50 г світлих родзинок
4 ст. л. манної крупи
100 г вершкового масла
0,5 склянки волоських горіхів
200 г цукру
4 яйця
100 г білої кокосової стружки
2 склянки маку
150 мл молока
10 г розпушувача
500 г кисло-солодких яблук

Глазур

50 г вершкового масла
200 г чорного шоколаду з цілими лісовими горіхами

ПРИГОТУВАННЯ

Корж

У товстостінному банячку довести до кипіння молоко й мак. Зменшити вогонь і проварити ще 5—7 хвилин. За цей час мак має розбухнути, увібравши все молоко. Зняти банячок із вогню та залишити мак під кришкою до повного вистигання. Потім тричі пропустити через м’ясорубку з найдрібнішими отворами.

Яблука обібрати, видалити в них серцевину, натерти на крупній тертці.

У яєць відділити білки від жовтків. Жовтки збити з цукром на пухку масу. Порціями, постійно збиваючи, всипати манну крупу й розпушувач.

Масло розтопити, вистудити й підмішати в яєчну масу. Білки збити до стійких піків і невеликими частинами ввести в тісто. Додати кокосову стружку, мак, яблука, крупно посічені горіхи та родзинки. Ретельно перемішати.

Форму розміром 20 × 30 см вистелити пергаментом, викласти тісто. Випікати в по­передньо розігрітій до 180 °C духовці 45—50 хвилин (до сухої скіпки). Вистудити.

Зверху на пляцок нанести ще теплу глазур.

Глазур

Шоколад із лісовими горіхами посікти до дрібної крихти. У товстостінному банячку змішати шоколад і вершкове масло. Нагрівати на мінімальному вогні, постійно збиваючи, доки шоколад повністю не розтопиться й маса не набуде однорідної консистенції.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: пляцки




Категория: Сладости | Добавлено 29.04.2018
Просмотров: 406 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Маковий пляцок без борошна"

Маковий

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика