Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Драглі
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 13:50
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Ученые выяснили, как избавиться от диабета
Послепраздничное диетическое питание
Австралийцы определили норму употребления спиртных напитков
Ученый развенчал многие мифы о диетах


Драглі
ВЕРШКОВІ ДРАГЛІ

Розмочений желатин розчиняють в теплій воді, кладуть цукор, товчену ваніль, натертий мигдаль і дають закипіти. Вершки кип'ятять, охолоджують до температури свіжонадоєного молока, додають желатину з цукром і мигдалем, розмішують все до остигання маси. Після цього масу виливають у форму і ставлять в холодне місце.

На 6 склянок вершків — 25 г желатину, 1,5 склянки води, 1/3 палички ванілі або пучку ваніліну, 5 ст. ложок цукру, 25 мигдалин.

ВЕРШКОВО-ШОКОЛАДНІ ДРАГЛІ

Розмочений желатин розчиняють у теплій воді, змішують з вершками, розтертими плитками шоколаду, дрібно розтовченою ваніллю або ванільним порошком і цукром. Цій масі дають прокипіти, проціджують крізь сито і мішають доти, поки не остигне. Потім перекладають драглі в форму і охолоджують.

На 6 склянок вершків — 2 плитки шоколаду, 40 г желатину, 1,5 склянки води для розведення желатину, 1/4 палички ванілі або пучку ваніліну, 3/4 склянки цукру.

КАВОВО-ВЕРШКОВІ ДРАГЛІ

Тонко змелену каву варять на воді, накривають посудину покришкою, додають розведений в теплій воді желатин, цукор і вершки. Все це остуджують, проціджують крізь сито, виливають у форму, охолоджують і викладають на блюдо.

На 200 г меленої кави — 7,5 склянок вершків, 50 г желатину, 1,5 склянки води для варіння кави, 1 склянку цукру.

ДРАГЛІ МОЛОЧНІ

Желатин попередньо замочують у воді, потім віджимають його, розчиняють в трохи підігрітому білому вині і охолоджують до 20°.

Молоко кип'ятять з цукром і охолоджують. Потім вливають у молоко тонкою цівкою, безперервно помішуючи, розчинений у вині желатин. Розливають у форми і ставлять в холодне місце для застигання. Подають на стіл з фруктовим сиропом.

На 2 склянки молока — 6 ст. ложок цукру, 0,5 склянки білого вина, 25 г желатину.

ДРАГЛІ ІЗ ЗБИТИХ ВЕРШКІВ

Збивають вершки, додають в них розтерту ваніль або ванільний порошок, цукрову пудру.

Желатин розчиняють в теплій воді, охолоджують, змішують із збитими вершками і ставлять в холодне місце.

На 1 л вершків — 1 паличку ванілі, 4 ст. ложки цукрової пудри, 30 г желатину.

ДРАГЛІ З ЯГІД

Беруть ягоди (малину, полуниці, смородину тощо), видавлюють з них сік, додають цукор, біле столове вино, сік з цитрини, дають прокипіти, кладуть желатин, розчинений в теплому вині, добре все змішують, розливають у форми і ставлять в холодному місці.

На 1 склянку ягідного соку — 1 склянку цукру, 1 склянку білого вина, сік з 1 цитрини, 15 г желатину.

ДРАГЛІ З ВИНА

Беруть столове вино, кладуть в нього цукор, цитринову цедру або цитринову кислоту, корицю і гвоздику. Все це варять, знімаючи накип. Коли вино кілька разів прокипить і цукор розчиниться, кладуть розчинений желатин, розмішують, проціджують крізь салфетку, заливають у форми і охолоджують.

На 1 л вина — 500 г цукру, 1/2 цитрини, 1 паличку кориці, 3 гвоздички, 40 г желатину.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: драгли, желе




Категория: Сладости | Добавлено 05.11.2014
Просмотров: 796 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Драглі"

Драглі"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика