Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ВЕРШКІВКА
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:44
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Умные дети чаще вырастают алкоголиками
Борьба с излишним весом: список полезностей
ТОП-5 вкусностей, вызывающих онкологию
Жизнь с сахарным диабетом


ВЕРШКІВКА

Розмочений желатин розчиняють в 3 ст. ложках теплої води, додають портвейн, цукор, ванілін або товчену ваніль, доводять до кипіння, проціджують і охолоджують. Окремо збивають в піну 4 склянки вершків. Перед збиванням вершки охолоджують. Як тільки підготовлений сироп почне загусати, в нього поступово додають збиті вершки, добре вимішують, викладають в форму і ставлять в холодне місце для застигання.

На 4 склянки вершків — 25 г желатину, чарку (70 г) портвейну або іншого міцного вина, 0,5 г ваніліну, 1,5 склянки цукру.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: желе




Категория: Сладости | Добавлено 07.11.2014
Просмотров: 598 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ВЕРШКІВКА"

ВЕРШКІВКА"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика