Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Цукати з чорноплідної горобини
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:41
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Ученые рассказали, как правильно питаться, чтобы долго жить и не бояться диабета
Миндаль - лучшее природное средство в борьбе с гриппом и сезонной простудой
Первые симптомы коронавируса: что нужно знать
Ученые рассказали о 15 тихих признаках рака


Цукати з чорноплідної горобини


1 кг чорноплідної горобини, 1 кг цукру, 250 мл води, лимонна кислота й ванілін до смаку

Чорноплідну горобину вимочити в холодній воді протягом доби, замінивши воду за 12 год. Приготувати цукровий сироп, викласти в нього горобину й варити на середньому вогні до готовності. Наприкінці варіння додати лимонну кислоту й ванілін. Вийняти ягоди з сиропу, викласти на сито, залишити на ніч. Потім підсушити за кімнатної температури протягом доби й обваляти в цукрі.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Цукаты




Категория: Заготовки | Добавлено 26.10.2017
Просмотров: 568 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Цукати з чорноплідної горобини"

Цукати

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика