Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Грушеві цукати
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:34
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Продолжительность выпекания теста в зависимости от его вида
В Северной Корее разработали чудо-препарат от заболеваний ТОРС, Эбола и MERS
Мужчины не вымрут: ученые
Таблица калорийности мясо-колбасных продуктов


Грушеві цукати


1 кг груш, 1 кг цукру, 600 мл води, сік 1 лимона

Великі тверді груші розрізати навпіл або на чверті, дрібні плоди проколоти в декількох місцях виделкою й бланшувати в окропі 8—10 хв, потім швидко остудити в холодній воді. У воду, у якій бланшували груші, усипати 1 кг цукру, перемішати й залити цим сиропом охолоджені груші на 3—4 год. Потім поставити на вогонь, довести до кипіння, прокип’ятити 5—8 хв, зняти з вогню й залишити на 8 год. Так, із тривалими інтервалами, кип’ятити груші 3—4 рази по 5—8 хв, поки вони не стануть прозорими. Наприкінці варіння додати сік лимона. Потім груші відкинути на друшляк, дати стекти сиропу й підсушити в духовій шафі за температури 40 °С.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Цукаты




Категория: Заготовки | Добавлено 15.10.2017
Просмотров: 552 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Грушеві цукати"

Грушеві

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика