Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Консервовані баклажани з перцем
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 09:42
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Диета: Скульптор груди
Сегодня мир празднует день рождения алкогольного коктейля Кровавая Мэри
Назван рецепт самой дорогой сосиски
Тест: любовь, семья, брак


Консервовані баклажани з перцем


2,5 кг баклажанів, 100 г червоного болгарського перцю, 30 г свіжого гострого перцю, 50 г часнику, 100 мл 9 %-ного оцту

Для розсолу: 1 л води, 30 г солі

Болгарський перець нарізати скибочками, гострий перець — кільцями, часник — пластинками. У баклажанів видалити плодоніжку. У велику каструлю влити воду, додати сіль (100 г солі на 1,5 л води), довести до кипіння. Невеликими порціями опускати баклажани в окріп і варити до м’якості (10—15 хв залежно від розміру). На дно банок налити оцет, покласти трохи часнику й перцю. Зверху щільно укласти баклажани, пересипаючи часником, гострим і болгарським перцем. Окремо приготувати розсіл, розчинивши сіль в окропі. Коли банки будуть заповнені, залити овочі розсолом. Банки накрити кришками й стерилізувати: місткістю 1 л — 10 хв, 2 л — 20 хв, 3 л — 30 хв. Потім банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 19.10.2017
Просмотров: 504 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Консервовані баклажани з перцем"

Консервовані

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика