Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Баклажани з помідорами й часником
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:48
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Сочетаемость продуктов
Образ жизни мало влияет на ее продолжительность.
Жиры (липиды)
Таблица содержания витаминов в некоторых продуктах


Баклажани з помідорами й часником


1 кг баклажанів, 1 кг помідорів, 100 г часнику, 200 мл олії, 10 мл 9 %-ного оцту, 5 г меленого чорного перцю, сіль до смаку

Баклажани цілими відварити в підсоленій воді (30 г солі на 1 л води) протягом 10—15 хв. Потім вийняти, остудити, нарізати кружальцями й обсмажити з двох боків. Часник пропустити через прес, помідори нарізати кружальцями завтовшки близько 5 мм. Викласти в стерилізовані літрові банки шар баклажанів, посипати меленим перцем і часником, накрити кружальцями помідорів, посолити. Так, перешаровуючи й приминаючи ложкою, заповнити банки доверху. У кожну банку влити олію, що залишилася від смаження, і по 5 мл оцту. Накрити кришками, стерилізувати 25 хв (час указано для банок місткістю 1 л). Потім банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 21.10.2017
Просмотров: 450 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Баклажани з помідорами й часником"

Баклажани

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика