Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Солоні баклажани з часником
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 09:37
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Тест: любовь, семья, брак
Таблица калорийности фруктов
Скандал в Великобритании: мясо клонированных коров - на прилавках страны
Чрезмерное употребление пива увеличивает риск заболевания раком желудка


Солоні баклажани з часником

1 кг баклажанів, 50 г часнику

Для розсолу: 1 л води, 50 г солі, 2—3 лаврових листки, 3—4 горошини духмяного перцю

У невеликих баклажанах зробити глибокий надріз у вигляді кишеньки. Овочі викласти в широку каструлю, влити окріп, додати сіль (50 г солі на 1 л води) і бланшувати баклажани в розсолі 3—5 хв. Потім витягти й віджати під гнітом. Часник дрібно нарізати, начинити баклажани. Щільно укласти овочі в ємність. Приготувати розсіл, додавши у воду сіль і спеції, довести до кипіння, процідити. Теплим розсолом залити баклажани, поставити гніт. Залишити за кімнатної температури на 3—4 дні. Потім зберігати в прохолодному місці.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны на зиму, соленые баклажаны




Категория: Заготовки | Добавлено 18.10.2017
Просмотров: 463 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Солоні баклажани з часником"

Солоні

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика