Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Баклажани по-болгарськи
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 09:43
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Ученые выяснили, как группа крови влияет на сексуальность мужчин
Таблица калорийности некоторых алкогольных напитков
Дичь может попасть под запрет
Ученые опровергли расхожее мнение о пользе для всех алкоголя в малых дозах


Баклажани по-болгарськи


1—1,2 кг баклажанів, 400 г помідорів, 300 г цибулі, 30 г часнику, 30 г зелені петрушки, 100 мл олії, 30 г солі, мелений чорний перець до смаку

Помідори нарізати, викласти в сотейник, прогріти й протерти крізь сито. Уварити томатну масу вдвічі. Баклажани нарізати кружальцями завтовшки 1,5—2 см, опустити в підсолену воду на 20 хв (20 г солі на 1 л води). Потім обсушити й обсмажити в розігрітій олії з двох боків до золотавого кольору. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, швидко обсмажити. Змішати томат, смажену цибулю, дрібно нарізаний часник і зелень. Додати сіль, довести до кипіння, постійно помішуючи. У стерилізовані банки викласти невелику кількість томату, потім обсмажені баклажани, поливаючи томатом. Стерилізувати банки місткістю 0,5 л протягом 20 хв, 1 л — 30 хв. Потім закрутити й укутати банки до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 31.10.2017
Просмотров: 464 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Баклажани по-болгарськи"

Баклажани

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика