2 кг баклажанів, 500 г моркви, 300 г цибулі, 120—150 г часнику, 100 мл олії, спеції для моркви по-корейськи
Для маринаду: 800 мл води, 200 мл 9 %-ного оцту, 90 г солі, 200 г цукру
Баклажани нарізати кружальцями завтовшки 0,8—1 см, посолити, залишити на 20 хв. Потім промити, обсушити, викласти на деко, збризнути половиною норми олії й запікати в духовій шафі за температури 180 °С протягом 10 хв. Потім перевернути й запікати ще 10 хв. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву натерти на тертці для корейської моркви. Олію, що залишилася, розігріти в сковороді, додати спеції, перемішати й залити моркву. Додати до моркви пропущений через прес часник, перемішати, залишити на 15 хв. Викласти в підготовлені банки баклажани, перекладаючи морквою й цибулею. Для маринаду довести до кипіння воду із цукром і сіллю, додати оцет і зняти з вогню. Влити гарячий маринад у банки, накрити кришками й стерилізувати: банки місткістю 0,5 л — 15 хв, 1 л — 20 хв. Потім банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.