Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Баклажани з морквою по-корейськи
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:42
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Образ жизни мало влияет на ее продолжительность.
Много ли соли мы едим?
Борьба с излишним весом: список полезностей
У тучных людей деградирует мозг


Баклажани з морквою по-корейськи


2 кг баклажанів, 500 г моркви, 300 г цибулі, 120—150 г часнику, 100 мл олії, спеції для моркви по-корейськи

Для маринаду: 800 мл води, 200 мл 9 %-ного оцту, 90 г солі, 200 г цукру

Баклажани нарізати кружальцями завтовшки 0,8—1 см, посолити, залишити на 20 хв. Потім промити, обсушити, викласти на деко, збризнути половиною норми олії й запікати в духовій шафі за температури 180 °С протягом 10 хв. Потім перевернути й запікати ще 10 хв. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву натерти на тертці для корейської моркви. Олію, що залишилася, розігріти в сковороді, додати спеції, перемішати й залити моркву. Додати до моркви пропущений через прес часник, перемішати, залишити на 15 хв. Викласти в підготовлені банки баклажани, перекладаючи морквою й цибулею. Для маринаду довести до кипіння воду із цукром і сіллю, додати оцет і зняти з вогню. Влити гарячий маринад у банки, накрити кришками й стерилізувати: банки місткістю 0,5 л — 15 хв, 1 л — 20 хв. Потім банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 21.10.2017
Просмотров: 475 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Баклажани з морквою по-корейськи"

Баклажани

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика