Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Консервовані баклажани з кінзою
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:59
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Вторичные растительные вещества
Что больше всего терпеть не могут разные знаки Зодиака
Жареные овощи вредны для зубов
Борьба с излишним весом: список полезностей


Консервовані баклажани з кінзою


1 кг баклажанів, 50 г зелені петрушки й кінзи, 30 г часнику, 15 г солі, 20 мл 9 %-ного оцту

У баклажанів видалити плодоніжку, зробити довгий бічний надріз у вигляді кишеньки. Опустити баклажани в підсолений окріп (30 г солі на 1 л води) на 3—5 хв. Потім вийняти й віджати під гнітом, щоб видалити гіркоту. Зелень і часник подрібнити, змішати із сіллю. Начинити баклажани сумішшю, щільно укласти в стерилізовані банки, влити оцет. Банки накрити кришками й стерилізувати: місткістю 0,5 л — 15 хв, 1 л — 25 хв. Потім закрутити й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 16.10.2017
Просмотров: 460 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Консервовані баклажани з кінзою"

Консервовані

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика