3 кг кабачків, 500 г моркви, 500 г цибулі, 500 г болгарського перцю, 50 г часнику, 200 мл олії, 100 мл 9 %-ного оцту, 90 г солі, 50 г цукру, 10 г приправи для корейської моркви
Кабачки й моркву натерти на тертці для овочів по-корейськи. Цибулю нарізати півкільцями, болгарський перець — соломкою, часник пропустити через прес. Змішати всі овочі. Приправи прогріти на сухій сковороді кілька секунд і всипати до овочів. Додати сіль, цукор, олію й оцет, залишити на 3—5 год, час від часу перемішувати. Потім викласти салат разом із соком, що виділився, у стерилізовані банки. Стерилізувати банки місткістю 0,5 л протягом 7—10 хв, 1 л — 15—20 хв. Банки закрутити, перевернути й остудити.