Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Салат з кабачків по-корейськи
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:44
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Частота пульса
Борьба с излишним весом: список полезностей
Продолжительность выпекания теста в зависимости от его вида
У тучных людей деградирует мозг


Салат з кабачків по-корейськи


3 кг кабачків, 500 г моркви, 500 г цибулі, 500 г болгарського перцю, 50 г часнику, 200 мл олії, 100 мл 9 %-ного оцту, 90 г солі, 50 г цукру, 10 г приправи для корейської моркви

Кабачки й моркву натерти на тертці для овочів по-корейськи. Цибулю нарізати півкільцями, болгарський перець — соломкою, часник пропустити через прес. Змішати всі овочі. Приправи прогріти на сухій сковороді кілька секунд і всипати до овочів. Додати сіль, цукор, олію й оцет, залишити на 3—5 год, час від часу перемішувати. Потім викласти салат разом із соком, що виділився, у стерилізовані банки. Стерилізувати банки місткістю 0,5 л протягом 7—10 хв, 1 л — 15—20 хв. Банки закрутити, перевернути й остудити.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: кабачки




Категория: Заготовки | Добавлено 21.11.2017
Просмотров: 404 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Салат з кабачків по-корейськи"

Салат

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика