Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Кабачкова ікра з томатною пастою
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 07:24
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Продукты для повышения уровня здоровья
С чем лучше подавать шампанское к новогоднему столу
Таблица калорийности мясо-колбасных продуктов
25 советов поведения мужчины в постели, которые могли бы дать девушки


Кабачкова ікра з томатною пастою


2,5 кг кабачків, 400—500 г цибулі, 50 г часнику, 200 г томатної пасти, 50 мл олії, 30—50 г солі, 25 г цукру, 20 мл 9 %-ного оцту

Кабачки очистити, натерти, злегка віджати й тушкувати під кришкою до випарювання рідини. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити в олії до м’якості. Перекласти до кабачків, тушкувати 20—30 хв. Додати томатну пасту, тушкувати, перемішуючи, 20 хв. Додати цукор, сіль, подрібнений часник, тушкувати 10 хв. Розім’яти масу до однорідності, влити оцет, перемішати й зняти з вогню. Гарячу ікру розкласти в банки, закрутити й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: кабачки




Категория: Заготовки | Добавлено 05.11.2017
Просмотров: 465 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Кабачкова ікра з томатною пастою"

Кабачкова

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика