Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Мариноване виноградне листя консервовані
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:20
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Лечение специями
Диетическая тарелка
Продукты, которые помогут в уходе за кожей
Яичница против гипертонии


Мариноване виноградне листя консервовані


60 виноградних листків, 1 бутон гвоздики, 4 горошини духмяного перцю

Для маринаду: 120—140 мл води, 1 ст. л. цукру, 1 ч. л. солі, ½ ч. л. лимонної кислоти

Виноградне листя помити, бланшувати 10—15 хв у киплячій воді. Потім щільно укласти в банку місткістю 0,5 л, додати духмяний перець, гвоздику або інші спеції до смаку. Залити окропом, залишити на 15 хв, потім воду злити. Процедуру повторити ще двічі. Злиту воду використати для приготування маринаду. Додати в неї цукор, сіль, лимонну кислоту, довести до кипіння. Виноградне листя залити гарячим маринадом. Банку закатати й закутати до охолодження.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: виноград




Категория: Заготовки | Добавлено 29.08.2019
Просмотров: 332 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Мариноване виноградне листя консервовані"

Мариноване

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика