Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Виноград маринований
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 05:58
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Эндометриоз - причина бесплодия
10 продуктов, снижающих аппетит
Излишний вес не только вреден, но и полезен
Самый опасный продукт, вызывающий развитие рака


Виноград маринований


Для маринування найкраще використовувати великоплідні м'ясисті сорти винограду. Маринувати виноград можна окремими ягодами або малими гронами. Підготовлені ягоди або грона миють у проточній воді і дають їй стекти.

На дно банки місткістю 1 л кладуть 3—4 шт. гвоздики, 0,3—0,4 г кориці, потім щільно укладають виноград і заливають його гарячою маринадною заливкою.

Для приготування заливки на 10 банок місткістю 1 л потрібно, г: води — 2850, цукру — 650, оцту 6 %-ного — 500.

Наповнені банки накривають лакованими кришками і стерилізують при температурі 90 °С: місткістю 0,5 л—12—15 хв, 1,0 л—20 хв, 3-літро-ві бутлі — 35 хв.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: виноград, виноград на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 29.08.2015
Просмотров: 573 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Виноград маринований"

Виноград

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика