Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Ікра цибульна по-українськи на зиму
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 09:48
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Ученые установили три важных этапа старения человека
Вино полезно для стройных людей и губительно для тучных
Таблицы калорийности мяса
Японцы придумали... медведя от храпа (фото)


Ікра цибульна по-українськи на зиму


1 кг цибулі, 300—400 г помідорів, зелень кропу, 3—5 ст. л. олії, сіль до смаку

Половину очищеної цибулі дрібно нарізати, обсмажити в олії до м’якості. Решту цибулі нарізати, ошпарити, пропустити через м’ясорубку. Помідори ошпарити, очистити від шкірки, нарізати кубиками. Пюре з цибулі й помідори додати до смаженої цибулі, посолити, варити при частому помішуванні 20—25 хв. Маса має стати однорідною, густою. Наприкінці приготування додати рубаний кріп і перемішати. Гарячу ікру розкласти в підготовлені банки, простерилізувати (банки місткістю 0,5 л — 40 хв, місткістю 1 л — 50 хв), закатати й закутати до охолодження.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: икра




Категория: Заготовки | Добавлено 09.09.2019
Просмотров: 339 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Ікра цибульна по-українськи на зиму"

Ікра

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика