Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Кабачки по-українськи
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:35
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Содержание витаминов в мясе
Яичница против гипертонии
Ученые сделали сенсационное заявление о пользе сала
Пивная диета по-намибийски


Кабачки по-українськи


Потрібні продукти: кабачки, петрушка, кріп, часник, олія соняшникова, сіль, оцет.

Кабачки молоді, свіжі діаметром 5—6 см старанно миють, відрізають плодоніжку, а також залишки зав'язі з прилягаючою частиною плоду і ріжуть кружальцями завтовшки не більш як 2,5 см. Нарізані кабачки обсмажують в олії до золотистого кольору.

Часник обчищають, миють і розтирають у ступці. Зелень миють і подрібнюють ножем.

На дно банок насипають зелень, сіль, часник, наливають олії і оцту, потім щільно укладають кабачки. Кількість солі, часнику і оцту може бути змінена за смаком.

Стерилізують консерви при температурі 100 °С. Тривалість стерилізації для банок місткістю 0,5 л—25 і 1,0 л — 45 хв.

Витрата продуктів для приготування 10 банок консервів місткістю 0,5 л, г: кабачки свіжі — 8500; олія для обсмажування кабачків — 300; олія для додавання в банки — 250; часник—100; зелень петрушки і кропу — 50; сіль — 60; оцет 6 %-ний — 300.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: кабачки




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 542 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Кабачки по-українськи"

Кабачки

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика