Качка — 2,5 кг Апельсини — 2 шт. Часник — 2 зубчики Мед рідкий — 1 ст. ложка Кориця — 1 маленька паличка Чорний і духмяний перці — по 2 горошини Сіль, мелений чорний перець
В цедру та сік з одного апельс ина додати розтертий часник з перцем і сіллю. Зрізати з качки зайвий жир на грудинці і натерти часником з цедрою, залити соком Залишити на 8 годин маринуватися у холоді.
Дольки апельсина з корицею покласти у черевце качки. Викласти її на решітку над деком із водою, накрити фольгою і запікати 40 хвшгин при 180 °С.
Зняти фольгу, гюлити качку соусом з дека, поперчити, запікати ще 40 хвилин.
Збільшити температуру до 220 °С. Качку змастити медом із соусом і запекти 10 хвилин до скоринки.