Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Качка з яблуками з тонкою шкіркою
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 14.05.2024, 18:17
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Новое предложение ученых: диета для похудения и наращивании мышечной массы
Аспартам: еще раз о пользе и вреде подсластителя
Египтологи расшифровали древнее приворотное заклинание
Употребление в пищу мяса опасно для мужчин


Качка з яблуками з тонкою шкіркою

1 качка
7 зелених яблук
1 ст. л. гірчиці
3 ст. л. меду
сіль
чорний мелений перець

Візьміть половину яблук. Кожне яблуко наріжте на 4—6 частин. Очистіть від серцевини.

Качку дуже ретельно натріть сіллю та перцем зовні та зсередині. Намастіть гірчицею та покладіть досередини яблука. Закріпіть зубочистками або зашийте.

Покладіть качку в глибоку форму для запікання грудкою донизу та поставте в холодну духовку.

Розігрійте духовку до 165 °С.

Готуйте качку приблизно 1,5 години, кожні 15—20 хвилин поливаючи жиром, що витопився.

Розтопіть мед на слабкому вогні.

Змастіть качку медом за допомогою кондитерського пензля. За 30 хвилин перегорніть та злийте частину жиру, якщо його дуже багато.

Не починайте змащувати качку медом з боку грудки, коли вона ще тверда, вона має бути вже майже готова, якщо ні — продовжуйте запікати та поливати жиром.

За 40 хвилин до готовності почніть змащувати качку медом кожні 10 хвилин, якщо качка бліда, збільшіть вогонь до 175 °С, якщо навпаки — накрийте фольгою.

За 15—20 хвилин до готовності покладіть решту нарізаних дольками яблук до форми з качкою. Вони будуть хрумкі та більш смачні за ті, що всередині. До жиру ви можете покласти й інші овочі: напівзварену картоплю чи моркву.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: утка




Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.09.2017
Просмотров: 492 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Качка з яблуками з тонкою шкіркою"

Качка

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика