Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. КАЧКА, СМАЖЕНА З ЯБЛУКАМИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 14.05.2024, 00:55
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Ожирение заразно?
Британские диетологи определили лучшее время для завтрака
Шесть самых вредных пищевых продуктов
Диетолог составила меню долголетия


КАЧКА, СМАЖЕНА З ЯБЛУКАМИ


Добре вимиту всередині і зовні качку начиняють промитими і обтертими яблуками, зашивають, посипають сіллю, кладуть на сковороду і смажать спочатку з одного, а потім з другого боку, часто поливаючи соком, в якому вона смажиться, а в разі потреби підливають воду. Під кінець смаження качку змащують маслом, яйцем і обсипають сухарями.

Перед подачею на стіл з качки виймають яблука і обкладають її ними зовні. На гарнір до качки подають печені терті і политі качиним жиром буряки. Якщо жир не виділяється, гарнір поливають підсмаженим з борошном і цибулею дрібно посіченим салом, приправленим оцтом, цукром і сіллю.

На І качку — 4—5 яблук, 1 ст. ложку вершкового масла, 2 ст. ложки товчених сухарів, І яйце, 1 кг червоних буряків.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: утка




Категория: Вторые блюда | Добавлено 07.10.2014
Просмотров: 791 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "КАЧКА, СМАЖЕНА З ЯБЛУКАМИ"

КАЧКА,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика