Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ІНДИЧИНА З ПІДЛИВОЮ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:49
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Нервные нагрузки могут привести к ожирению
Как бороться с депрессией?
Жара: как выжить?
Сочетаемость продуктов


ІНДИЧИНА З ПІДЛИВОЮ


Очищену і промиту індичину солять, кладуть у жаровню, поливають маслом, додають обчищених, промитих і нарізаних кружальцями петрушки, моркви, цибулі і смажать в духовці, поливаючи через кожні 10—15 хвилин соком і жиром, в якому смажиться індичина. Смажену індичину розрізують на середнього розміру порції. В жир і сік, в яких вона смажилась, кладуть злегка підсмажене борошно, сметану, запашний перець, варять, протирають крізь сито, доводять до кипіння, солять і заправляють вершковим маслом. Нарізану індичину заливають підливою і прогрівають.

Подаючи на стіл, індичину поливають підливою і посипають зеленню.

На 1 кг індичини — 100 г вершкового масла, 3/4 склянки сметани, І ст. ложку пшеничного борошна, 1/2 кореня петрушки, І корінь моркви, І ріпчасту цибулину, 2 горошини запашного перцю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: индейка




Категория: Вторые блюда | Добавлено 07.10.2014
Просмотров: 738 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ІНДИЧИНА З ПІДЛИВОЮ"

ІНДИЧИНА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика