Очищену і промиту індичину солять, кладуть у жаровню, поливають маслом, додають обчищених, промитих і нарізаних кружальцями петрушки, моркви, цибулі і смажать в духовці, поливаючи через кожні 10—15 хвилин соком і жиром, в якому смажиться індичина. Смажену індичину розрізують на середнього розміру порції. В жир і сік, в яких вона смажилась, кладуть злегка підсмажене борошно, сметану, запашний перець, варять, протирають крізь сито, доводять до кипіння, солять і заправляють вершковим маслом. Нарізану індичину заливають підливою і прогрівають.
Подаючи на стіл, індичину поливають підливою і посипають зеленню.
На 1 кг індичини — 100 г вершкового масла, 3/4 склянки сметани, І ст. ложку пшеничного борошна, 1/2 кореня петрушки, І корінь моркви, І ріпчасту цибулину, 2 горошини запашного перцю.