Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ГОЛУБЦІ З ПШОНОМ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 17:24
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Пять продуктов, которые вызывают гормональный дисбаланс
Вторичные растительные вещества
Таблица калорийности орехов
Йогурт и кефир поднимают настроение


ГОЛУБЦІ З ПШОНОМ


Свіжу капусту обварюють у киплячій воді цілою головкою без качана і відокремлюють листки, зрізують жилки. Пшоно промивають, заливають водою, доводять до кипіння і відкидають, на сито. Потім заправляють його злегка підсмаженими січеними цибулею і морквою, нарізаним салом, перцем і сіллю. Заправлене пшоно кладуть на підготовлені листки жапусти, згортають трубкою, укладають у сотейник або на лист, заливають сметанною підливою і тушкують до готовності.

При подачі на стіл голубці поливають підливою, в якій вони тушкувались. Приготування підливи. Борошно злегка підсмажують на жирі, додають томат, вливають бульйон, сметану, проварюють, проціджують і солять.

На 1 кг свіжої капусти — 1 склянку пшона, 25 г сала, 2 моркви, 1 цибулину, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 2 ст. ложки томату-пюре, 3 ст. ложки сметани, 1 ст. ложку жиру, 2 горошини чорного перцю, 1 склянку бульйону.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: голубцы, пшено




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.10.2014
Просмотров: 587 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ГОЛУБЦІ З ПШОНОМ"

ГОЛУБЦІ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика