Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Голубці по-гуцульски з копченою грудинкою
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 12:28
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Рыба и крупы должны стать основными продуктами питания 2010 года
Диета от датских властей
Вино полезно для стройных людей и губительно для тучных
Яичница против гипертонии


Голубці по-гуцульски з копченою грудинкою


15 листів молодої капусти
600 г фаршу з свинини та яловичини
200 г копченої грудинки
4 цибулини
60 г пшона
2 морквини
сіль
чорний мелений перець
олія

Пшоно ретельно промийте, залийте окропом та залишіть на годину. Потім проваріть до напівготовності 5 хвилин. Злийте воду.

Якщо капуста не туга, розберіть її на листя, якщо листи дуже щільно прилягають один до одного, то виріжте качан або просто надріжте його за периметром і покладіть усю капусту на 1—2 хвилини в окріп, зніміть верхні листи та знову весь качан покладіть до окропу, повторюйте, поки не розберете качан повністю.

Грудинку наріжте на дрібні шматочки та прогрійте на слабкому вогні, щоб витопився жир, додайте половину нарізаної дрібно цибулі, іншу частину залишіть для підливки, збільшіть вогонь та обсмажте до золотистого кольору.

Перемішайте обсмажену цибулю та грудинку з фаршем та пшоном, додайте сіль та чорний мелений перець. Перемішайте.

Якщо ви розібрали сиру капусту, то візьміть велику каструлю або пательню, налийте окропу та опускайте туди по одному листу капусти на 10—20 секунд, щоб кожен став м’яким.

З обробленого окропом листя зріжте гострим ножем товсті прожилки. На середину кожного листа кладіть 1 ст. л. фаршу та загортайте, як налисники, від тонкого до товстого краю.

Підсмажте натерту на крупній тертушці моркву на олії, додайте цибулю та смажте до прозорості.

Форму для запікання застеліть капустяним листям, викладіть голубці, щоб щільно прилягали один до одного. Зверху покладіть смажену моркву з цибулею, влийте склянку окропу та накрийте капустяним листям.

Поставте в розігріту до 190 °С духовку та випікайте 40—60 хвилин до готовності м’яса.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: голубцы




Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.09.2017
Просмотров: 446 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Голубці по-гуцульски з копченою грудинкою"

Голубці

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика