Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Мариновані помідори з морквою й цибулею
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 10:27
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Японцы придумали... медведя от храпа (фото)
Таблица калорийности мясо-колбасных продуктов
Что больше всего терпеть не могут разные знаки Зодиака
Лучший продукт для здоровья сердца


Мариновані помідори з морквою й цибулею


1,2—1,4 кг помідорів, 100 г моркви, 100 г цибулі, 100 г болгарського перцю, по 10 г зелені петрушки й кропу, 10 г кореня хрону, 15 г часнику, 5 г свіжого гострого перцю, лавровий листок, чорний і духмяний перець горошком до смаку

Для маринаду: 1—1,2 л води, 40 г солі, 50 г цукру, 40 мл 9 %-ного оцту

На дно 3-літрової банки покласти нарізаний корінь хрону й зелень. Зверху викласти помідори, перекладаючи кільцями цибулі, болгарського перцю й кружальцями моркви. Додати часник, нарізаний гострий перець і спеції. Залити банку окропом, залишити до повного остигання. Потім воду злити, додати сіль, цукор, довести до кипіння, влити оцет і зняти з вогню. Залити овочі маринадом, що кипить. Банку закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: маринованные помидоры




Категория: Заготовки | Добавлено 30.10.2017
Просмотров: 420 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Мариновані помідори з морквою й цибулею"

Мариновані

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика