Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Помідори, мариновані з буряком
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 29.11.2024, 18:11
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Чай и кофе спасут печень: ученые
Любое яблоко - молодильное
Странное воскрешение
Любовь по-европейски


Помідори, мариновані з буряком


1,5—2 кг помідорів, 100 г буряка, 50 г моркви, 50 г цибулі, 20 г часнику, 10 г свіжого гострого перцю, зонтик кропу

Для маринаду: 1,2—1,3 л води, 75 г цукру, 60 г солі, 50 мл 9 %-ного оцту

Помідори ретельно вимити, проколоти з боку плодоніжки. Буряк нарізати напівкруглими скибочками, моркву — кружальцями, цибулю — кільцями, часник — пластинами, гострий перець — кільцями. Підготовлені овочі укласти в стерилізовану 3-літрову банку, додати зонтик кропу, залити окропом, залишити до остигання. Потім воду злити й знову довести до кипіння. У банку всипати сіль, цукор, влити окріп і оцет, одразу ж закрутити. Потім перевернути й укутати до повного остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: маринованные помидоры




Категория: Заготовки | Добавлено 20.11.2017
Просмотров: 433 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Помідори, мариновані з буряком"

Помідори,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика