Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Зелені помідори фаршировані
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:13
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Электрошок поможет вылечить морскую болезнь: исследование
Лекарства для снижения холестерина провоцируют развитие диабета
Разгрузочные дни
Как похудеть, употребляя любимые продукты


Зелені помідори фаршировані


1,5 кг зелених помідорів, 100 г моркви, 30 г часнику, 20 г свіжого гострого перцю, 2 лаврових листки, 5—6 горошин духмяного перцю, 8—10 горошин чорного перцю

Для маринаду: 1 л води, 60 г солі, 60 г цукру, 30 мл 9 %-ного оцту

Моркву натерти на дрібній тертці й змішати з подрібненим гострим перцем і пропущеним через прес часником. Зелені помідори ретельно вимити, вирізати плодоніжку й частину прилеглої до неї м’якоті і заповнити морквяною сумішшю. Акуратно укласти фаршировані помідори в стерилізовані банки, додати спеції. Приготувати маринад із зазначених інгредієнтів, влити в банки. Накрити кришками й стерилізувати: банки місткістю 1 л — 15 хв, 2 л — 25 хв. Потім закрутити й укутати до остигання. Банки з фаршированими помідорами Ікраще не перевертати.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: помидоры на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 03.11.2017
Просмотров: 469 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Зелені помідори фаршировані"

Зелені

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика