Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. В’ялені помідори з травами
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 272


Приветствую Вас, Гость · RSS 27.11.2024, 01:53
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Ученые запретили женщинам, желающим зачать ребенка, есть эти продукты
Эликсир долголетия - рецепт тибетских монахов
Эти болезни выдали глаза
Циркадные ритмы


В’ялені помідори з травами


2 кг невеликих м’ясистих помідорів, 150—200 мл олії, 20 г часнику, 10 г солі, 5 г сушених італійських трав, 3 г меленого чорного перцю

Помідори розрізати уздовж навпіл, видалити насіння й перегородки. Деко застелити пергаментом для випікання, укласти помідори зрізом догори, посипати сіллю, перцем і травами. Поставити в розігріту до 100 °С духову пічку на 4—5 год. Олію прогріти, але не кип’ятити. В’ялені помідори викласти в банку, пересипаючи дрібно нарізаним часником, залити гарячою олією, щоб вона повністю покрила помідори. Одразу ж закрити банку кришкою. Зберігати в темному прохолодному місці.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: помидоры на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 20.12.2017
Просмотров: 513 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "В’ялені помідори з травами"

В’ялені

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика