Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Консервовані фаршировані помідори
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 15:21
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Пищевые красители и детская гиперактивность
Ученые приоткрыли тайну рациона питания долгожителей
Однообразная пища приводит к диетической депрессии
Самая эффективная диета для любовников


Консервовані фаршировані помідори

1 кг помідорів, 200 г болгарського перцю, 60 г часнику, 60 г зелені петрушки й кропу, 25—30 г свіжого гострого перцю, 5 г меленого чорного перцю, 50 мл оцту, щіпка солі

Для маринаду: 1 л води, 80 г цукру, 50 г солі, 15 мл 9 %-ного оцту

Болгарський і гострий перець очистити від насіння. Очищений перець, часник і зелень подрібнити за допомогою блендера або м’ясорубки. Додати сіль, мелений чорний перець і оцет, залишити на 1 год. Тверді помідори ретельно вимити, вирізати плодоніжку й частину прилеглої до неї м’якоті. Помістити в утворений отвір начинку з подрібнених овочів. Фаршировані помідори щільно укласти в літрові банки. Для маринаду скип’ятити воду із сіллю й цукром, влити оцет і зняти з вогню. Залити помідори маринадом, що кипить. Банки закрутити й укутати до остигання. Банки більшої місткості необхідно стерилізувати.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: помидоры на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 15.11.2017
Просмотров: 457 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Консервовані фаршировані помідори"

Консервовані

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика