Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Помідори, в’ялені в НВЧ-печі
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:37
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Будущие успехи ребенка в школе могут быть предсказаны в первые минуты после рождения
ТОП продуктов - сжигателей жира
5 круп, превосходящих по полезности гречку
Таблица калорийности дичи и птицы


Помідори, в’ялені в НВЧ-печі


2 кг помідорів, 150—200 мл олії, 10 г часнику, 10 г солі, 3 г меленого чорного перцю, 5 г суміші сушених трав (базилік, розмарин, чебрець, майоран)

Невеликі тверді помідори розрізати на чверті, ложкою вийняти насіння. Посипати помідори сумішшю солі, перцю й трав. Викласти в один шар на блюдо. Поставити у НВЧ-піч і нагрівати за максимальної потужності 2—3 хв. Потім вийняти, злити рідину, що виділилася, дати помідорам остигнути. Повторити процедуру 3—4 рази. Під час останнього нагрівання посипати помідори дрібно нарізаним часником. Готові помідори мають бути еластичними, але в разі натискання з них не повинен виділятися сік. Перекласти в’ялені помідори в чисту суху банку. Олію прогріти, остудити й залити нею помідори. Накрити банку кришкою й зберігати в холодильнику.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: помидоры на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 21.10.2017
Просмотров: 399 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Помідори, в’ялені в НВЧ-печі"

Помідори,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика