Для маринаду: 1 л води, 45 г солі, 100 г цукру, 60 мл 9 %-ного оцту, 100 мл олії, 1 лавровий листок, по 2—3 горошини чорного й духмяного перцю
Капустяні листки бланшувати в окропі 2 хв, зрізати жилки. Моркву натерти, додати пропущений через прес часник. Загорнути морквяно-часникову начинку в капустяні листки. Голубці щільно укласти в стерилізовані банки. Для маринаду довести до кипіння воду зі спеціями, сіллю, цукром і олією. Влити оцет і зняти з вогню. Залити гарячим маринадом банки з голубцями й стерилізувати: банки місткістю 1 л — 20 хв, 2 л — 30 хв. Потім банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.