Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Огірки, мариновані холодним способом із гірчицею
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 236


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 19:18
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Маракуйя нам поможет!
Рейтинг самых вредных продуктов
Читайте содержимое этикеток!
Продолжительность приготовления мяса


Огірки, мариновані холодним способом із гірчицею


2 кг огірків, 2—3 зонтики кропу, 1 листок хрону, 5—6 листків чорної смородини, 7—8 листків вишні, 20 г часнику, 5 г гірчичного порошку

Для розсолу: 1 л води, 100 г солі

Ретельно вимити огірки й листки. На дно чистої банки покласти листки, кріп і часник. Зверху щільно викласти огірки. Сіль розчинити в теплій воді. Влити розсіл у банку, зверху посипати гірчичним порошком. Банку накрити кришкою, поставити на тацю або тарілку, залишити за кімнатної температури на 4—5 днів. За цей час на огірках з’явиться легкий наліт. Злити рідину з огірків. Залити холодною водою й знову злити, щоб видалити весь наліт. Знову залити огірки холодною водою, щоб вона трохи виплеснулася (у банці не повинно залишитися пухирців повітря). Сіль більше додавати не потрібно. Банку закрутити й зберігати в холодному місці. Періодично перевіряти, щоб кришки не здулися. Огірки будуть готові через місяць.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: маринованные огурцы




Категория: Заготовки | Добавлено 16.10.2017
Просмотров: 459 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Огірки, мариновані холодним способом із гірчицею"

Огірки,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика