Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Квашений часник голівками
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 09:45
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Ученые установили три важных этапа старения человека
Как без проблем сбросить вес
Диета: Скульптор груди
Людям с I группой крови советуют избегать травмирования


Квашений часник голівками


1 кг часнику, 3—5 горошин чорного перцю, лавровий листок

Для маринаду: 1 л води, 25 г цукру, 30 г солі, 15 мл 9 %-ного оцту

Голівки часнику ретельно вимити, зрізати нижню частину, очистити, залишивши тонку плівку. Бланшувати часник в окропі 3 хв (молодий часник можна не варити), потім відкинути на друшляк, дати стекти рідині. Підготовлений часник викласти в ємність для квашення, пересипаючи спеціями. Для маринаду у воду додати цукор і сіль, довести до кипіння. Зняти з вогню, влити оцет. Залити часник гарячим маринадом, зверху поставити гніт, щоб часник був повністю занурений у рідину. Залишити за кімнатної температури на 1—2 тижні. Готовий часник зберігати в холодильнику в щільно закритих банках.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: чеснок




Категория: Заготовки | Добавлено 20.10.2017
Просмотров: 495 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Квашений часник голівками"

Квашений

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика