Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Салат із баклажанів з перцем і морквою
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 26.11.2024, 22:04
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Лучшие веганские источники белка
Красное вино заменит тренировки в тренажерном зале: ученые
Белки (протеины)
Как я преодолела коронавирус COVID-19


Салат із баклажанів з перцем і морквою


1 кг баклажанів, 1 кг болгарського перцю, 200—300 г моркви, 50 г часнику, 1 л томатного соку з м’якоттю, 150 мл олії, 35 мл 9 %-ного оцту, сіль і цукор до смаку

Змішати томатний сік і олію, довести до кипіння. Овочі нарізати довільно, довести до кипіння, додати баклажани й моркву, тушкувати 10 хв. Додати болгарський перець, тушкувати 10 хв. Потім покласти дрібно нарізаний часник, сіль, цукор, оцет, тушкувати 5—7 хв. Салат розкласти в стерилізовані банки, закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: салат на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 20.10.2017
Просмотров: 470 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Салат із баклажанів з перцем і морквою"

Салат

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика