Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Салат Білоцерківський
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:43
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

ТОП-7 вредных привычек питания, мешающих держать стройную фигуру
Продолжительность выпекания теста в зависимости от его вида
Таблица калорийности субпродуктов
Ученые определили молодящие напитки


Салат Білоцерківський


Потрібні продукти: капуста свіжа, перець червоний солодкий, цибуля ріпчаста, морква, соняшникова олія, сіль, оцет, лавровий лист, перець запашний, гвоздика.

Капусту використовують лише осінньо-зимових сортів. Головки очищають від верхнього листя, миють, шаткують або нарізають смужками завширшки не більше 0,5 см і пересипають сіллю з розрахунку 20 г на 1 кг капусти.-

Перець солодкий червоний миють, видаляють плодоніжку з насінником, обполіскують від насіння і нарізають смужками завширшки 1,5—2,5 см.

Моркву миють, обчищають, обрізають кінці, обполіскують, нарізають локшиною і бланшують у киплячій воді 7—10 хв. Цибулю обчищають, миють і нарізають пластинками завтовшки до 0,5 см.

Нарізані овочі окремо від капусти пересипають еіллю з розрахунку 20 г на 1 кг овочів, витримують 20—З0 хв і відокремлюють від рідини.

Підготовлені овочі змішують з оцтом, соняшниковою олією і укладають у банки, на дно яких кладуть по 1—2 горошини запашного і чорного перцю і 1—2 шт. гвоздики.

Витрата продуктів для приготування 10 банок салату місткістю 0,5 л. г: капуста свіжа—2200; перець солодкий червоний — 800; морква— 800; цибуля — 600; соняшникова олія — 450; оцет 6 %-ний — 500; перець запашний — 10—20 горошин; перець чорний—10—20 горошин; гвоздика—10—20 шт.

Наповнені банки стерилізують при температурі 100 °С: місткістю 0,5 л—25 хв, 1,0 л—З0 хв.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: салат на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 530 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Салат Білоцерківський"

Салат

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика