Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Болгарський салат «Манжо»
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:19
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Будущие успехи ребенка в школе могут быть предсказаны в первые минуты после рождения
Пивная диета по-намибийски
Ученые сделали сенсационное заявление о пользе сала
Таблица ПДК нитратов в овощах и фруктах


Болгарський салат «Манжо»


3 кг помідорів, 2 кг баклажанів, 2 кг болгарського перцю, 1 кг цибулі, 200 г моркви, 50 г часнику, 50 г свіжого гострого перцю, 200 мл олії, 100 мл 9 %-ного оцту, 100 г солі, 100—150 г цукру, 5 г меленого чорного перцю

Баклажани нарізати напівкруглими скибочками, болгарський перець і цибулю — півкільцями. Помідори, гострий перець і моркву подрібнити за допомогою блендера або пропустити через м’ясорубку, викласти в сотейник, довести до кипіння, додати олію. Викласти до овочів нарізані болгарський перець, цибулю і баклажани, тушкувати 30 хв. Додати сіль, цукор, мелений чорний перець, подрібнений часник, тушкувати ще 5—7 хв. Влити оцет, довести до кипіння й зняти з вогню. Розкласти гарячий салат у підготовлені банки, закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: салат на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 24.10.2017
Просмотров: 455 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Болгарський салат «Манжо»"

Болгарський

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика