3 кг огірків, 700—750 г моркви, 100—120 г часнику, 50 г зелені петрушки, 200 мл олії, 200 мл 9 %-ного оцту, 150 г цукру, 75 г солі, 10 г меленого коріандру, по 3—4 г меленого кардамону, чорного й червоного перцю
Огірки замочити на 2 год. Потім розрізати на 6—8 частин. Моркву натерти на тертці для корейської моркви. Часник пропустити через прес, зелень петрушки нарубати. Змішати огірки, моркву, часник і петрушку, посипати сіллю й цукром. Олію прогріти, але не кип’ятити, усипати спеції. Залити ароматною олією овочі, додати оцет, перемішати й залишити на 5—6 год. Потім щільно укласти в стерилізовані банки, залити маринадом, що виділився. Стерилізувати банки місткістю 0,5 л протягом 10—12 хв, 1 л — 15—20 хв. Банки закрутити, перевернути й остудити.