Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Овочевий салат з рисом
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:54
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Какие и сколько женщин отказываются от секса: исследования ученых
Чем больше родинок на теле, тем длиннее жизнь: ученые
В Северной Корее разработали чудо-препарат от заболеваний ТОРС, Эбола и MERS
Влюбленность и легкий флирт помогают худеть независимо от возраста, выяснили ученые


Овочевий салат з рисом


2 кг помідорів, 400 г моркви, 400 г цибулі, 400 г болгарського перцю, 150—200 г рису, 150 мл олії, 100—150 мл води, 50 мл 9 %-ного оцту, 50 г цукру, 30—50 г солі, лавровий листок, мелений чорний перець

Рис відварити до напівготовності. Помідори очистити від шкірочки, нарізати. Моркву нарізати соломкою або натерти на тертці з великими отворами. Болгарський перець і цибулю нарізати півкільцями. У сотейник влити олію, викласти цибулю і тушкувати на слабкому вогні 5—7 хв, не засмажувати. Додати моркву й перець, тушкувати ще 5—7 хв. Викласти рис, перемішати, додати помідори й тушкувати під кришкою 30 хв за слабкого кипіння, за необхідності долити воду. Додати сіль, цукор, спеції, тушкувати 5 хв. Влити оцет, перемішати. Гарячий салат розкласти в підготовлені банки, закрутити й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: салат на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 22.10.2017
Просмотров: 394 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Овочевий салат з рисом"

Овочевий

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика