Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Салат із овочів по-корейськи
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:41
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

У тучных людей деградирует мозг
Ученый развенчал многие мифы о диетах
Кремлевская диета
Стало известно, какой алкогольный напиток самый вредный


Салат із овочів по-корейськи


1 кг капусти, 1 кг баклажанів, 100 г моркви, 100 г часнику, 20—30 г свіжого гострого перцю, 70 мл 9 %-ного оцту, 100 мл олії, 20—30 г солі, 5—7 г спецій для моркви по-корейськи

Баклажани цілими бланшувати у підсоленому окропі 3 хв. Потім віджати під гнітом, нарізати соломкою. Капусту нашаткувати. Моркву натерти на тертці для овочів по-корейськи. Часник пропустити через прес. Гострий перець подрібнити. Змішати всі овочі, додати сіль, спеції й оцет. Розігріти в сковороді олію й залити овочі гарячою олією, влити оцет, залишити маринуватися на 2 год. Потім розкласти салат у стерилізовані банки. Стерилізувати банки місткістю 0,5 л 15 хв, 1 л — 20—25 хв. Банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: салат на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 22.10.2017
Просмотров: 363 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Салат із овочів по-корейськи"

Салат

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика