Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
01.06.2024, 08:49 |
|
Поиск
Салат із болгарського перцю з овочами та рисом
1 кг болгарського перцю, 500 г цибулі, 300—400 г моркви, 200 г рису, 1 л томатного соку, 200 мл олії, 50—60 г солі, 50—60 г цукру
Болгарський перець нарізати соломкою, цибулю — кубиками, моркву натерти. Рис залити окропом на 20 хв. Цибулю обсмажити в олії. Додати моркву й болгарський перець, тушкувати 2 хв. Влити томатний сік, додати рис, сіль і цукор, тушкувати до готовності рису, періодично перемішуючи. Розкласти гарячий салат у банки, закрутити, перевернути й укутати до остигання.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: салат на зиму
|
Категория: Заготовки | Добавлено 22.10.2017
|
Просмотров: 400
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Салат із болгарського перцю з овочами та рисом"
|
|