Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Салат із болгарського перцю, яблук і слив
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:56
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Гипофункция щитовидной железы может быть признаком долголетия
Людям с I группой крови советуют избегать травмирования
Необходимое суточное потребление калорий
Любое яблоко - молодильное


Салат із болгарського перцю, яблук і слив


1 кг болгарського перцю, 1 кг твердих слив, 1 кг яблук, 200 г цибулі, 100 мл олії, 50 мл 9 %-ного оцту, 50 г цукру, 30—40 г солі, чорний і духмяний перець до смаку

Сливи розрізати навпіл, видалити кісточки. У яб­лук вирізати серцевину, нарізати скибочками. Болгарський перець і цибулю нарізати півкільцями. Підготовлені продукти змішати, додати сіль, цукор, оцет, олію, перемішати й залишити на 2 год, щоб пустили сік. Якщо соку виділилося недостатньо, влити 100—150 мл води або яблучного соку. Поставити масу на вогонь, додати спеції, довести до кипіння й тушкувати 10—15 хв. Гарячий салат розкласти в стерилізовані банки, закрутити, перевернути, укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: салат на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 21.10.2017
Просмотров: 391 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Салат із болгарського перцю, яблук і слив"

Салат

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика