Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Салат із овочів з яблуками
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:27
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Антицеллюлитная диета
Частота пульса
Жиры : Омега-3, Омега-6, Омега-9
Пищевые добавки


Салат із овочів з яблуками


2,5 кг помідорів, 500 г зелених яблук, 400 г болгарського перцю, 500 г моркви, 500 г цибулі, 20 г свіжого гострого перцю, 30 г часнику, 100 г зелені (петрушка, кріп, базилік), 100 мл олії, сіль і спеції до смаку

Помідори, яблука й гострий перець пропустити через м’ясорубку. Болгарський перець і цибулю нарізати соломкою. Моркву натерти. Викласти підготовлені овочі в сотейник, влити олію, тушкувати 30—40 хв, час від часу перемішуючи. Потім додати дрібно нарубану зелень, пропущений через прес часник, сіль, спеції, ретельно перемішати й тушкувати ще 10 хв. Гарячий салат розкласти в стерилізовані банки, закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: салат на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 26.10.2017
Просмотров: 400 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Салат із овочів з яблуками"

Салат

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика